Traditionele waterontharders en HappyDrops met elkaar vergeleken!

Happy Drops WaterontharderKies je voor een traditionele waterontharder of HappyDrops als je last hebt van kalkaanslag? Beide systemen werken op een andere manier. Beide systemen kunnen je definitief verlossen van kalkaanslag. Het systeem HappyDrops wordt steeds populairder. Natuurlijk wil je weten waarom dit systeem steeds populairder wordt.

De dubbele werking van HappyDrops

Zowel traditionele waterontharders als HappyDrops kunnen het probleem kalkaanslag effectief oplossen. Alleen HappyDrops heeft ook nog een andere unieke werking. Dit systeem kan namelijk ook corrosie voorkomen. Dat is bijzonder interessant niet onbelangrijk. Door corrosie kunnen er op den duur lekkages in de leidingen ontstaan. HappyDrops kan dat vervelende probleem voorkomen. Hoe wordt corrosie door HappyDrops voorkomen? Door de waterleiding aan de binnenkant te voorzien van een dunne beschermende laag, een zogenoemde coating. Deze beschermende laag is ondoordringbaar. Traditionele waterontharders bieden, zoals al eerder opgemerkt, geen bescherming tegen corrosie. Op zoek naar een systeem met een dubbele werking? Kies dan voor het systeem HappyDrops.

HappyDrops is onderhoudsvrij en er kunnen geen storingen ontstaan

Doorgaans hebben de op het stroomnet aangesloten traditionele waterontharders een besturingssysteem en bewegende onderdelen. Er kunnen dus sneller storingen ontstaan. Bovendien is er periodiek onderhoud nodig voor de aan slijtage onderhevige bewegende onderdelen.
Een HappyDrops systeem heeft geen besturingssysteem en geen bewegende delen. Dat heeft twee belangrijke voordelen. Als eerste kunnen er geen storingen ontstaan en daarnaast is HappyDrops onderhoudsvrij.

HappyDrops kan eenvoudig worden geïnstalleerd

Zowel een traditionele waterontharder als het HappyDrops systeem moeten worden geïnstalleerd. HappyDrops heeft als voordeel dat dit systeem heel eenvoudig is te installeren. Waarom?
Het systeem HappyDrops is kleiner van formaat dan traditionele waterontharders. Een HappyDrops systeem bestaat uit een doseertoestel met een doseerunit, terwijl een waterontharder uit een of twee harsfilters en een groot zoutreservoir bestaat. Bovendien moeten traditionele waterontharders worden aangesloten op het afvoersysteem. Waarom? Omdat alleen traditionele waterontharders periodiek moeten worden schoongespoeld. Door het wekelijks schoonspoelen neemt het waterverbruik toe met circa 3%.

HappyDrops heeft de laagste prijs

Bij het vergelijken van traditionele waterontharders en HappyDrops is de prijs natuurlijk een zwaarwegende factor. HappyDrops heeft als belangrijke pre dat het systeem kan worden aangeschaft voor een relatief voordelige prijs. Besluit je om de vervelende kalkaanslag in je woning effectief te bestrijden door een HappyDrops systeem aan te schaffen.

Een HappyDrops systeem kan, inclusief installatiekosten, aangeschaft worden voor circa € 895,-. Traditionele waterontharders zijn aanmerkelijk duurder. Voor een budgetmodel waterontharder moet circa € 1.100 worden betaald. Voor luxere modellen moet soms meer dan €2.000,- euro worden betaald. Wil je kalkaanslag effectief bestrijden en ben je op zoek naar de goedkoopste optie? Kies dan voor het systeem HappyDrops. Meer informatie over de goedkoopste optie om kalkaanslag effectief te bestrijden vind je op de website.